top of page
  • Professor

La taula de manipulació/ experimentació i els mini mons

Amb la taula de manipulació els infants aprenen interactuant amb l'entorn: observant, tocant, olorant,... Es per això que a la nostra escola oferim diferents propostes i materials per promoure i enriquir l'aprenentatge de manera vivencial. La taula de manipulació és un clar exemple.

Al llarg del curs hem anat canviant els materials de la taula en funció del nivell de desenvolupament dels infants, els seus interessos i els recursos naturals de cada època.

També hem començat a treballar els MINI MONS, que ens ofereix la possibilitat de millorar l’expressió del llenguatge simbòlic lliure, en el qual els infants representen de manera real escenaris i contextos que tenen al seu cap i que són del seu interés.

Els mini mons són molt atractius perquè mitjançant ells, recreem escenaris reals, però a petita escala.

Poden crear-se en qualsevol part, tot i que, nosaltres fem servir les safates, i posar-hi pals, pedres, animals, sorres de colors, trossos de fusta…. i el millor d’aquesta activitat no és el resultat sinó tot el què passa.

Crear un mini mon és una activitat molt complerta per a potenciar la imaginació, la creativitat, augmentar el vocabulari, practicar la motricitat fina…




bottom of page